Hos AT Automobiler lever vi selvfølgelig 100 % op til købelovens bestemmelser. 

Envidere tjekkes bilen for restgæld, samt om intervallet for udskiftning af tandrem er overholdt. Alt i alt en komplet gennemgang af de aspekter som er vigtige i forbindelse med køb af brugt bil. Med i prisen er inkluderet selve testen, kørsel, samt udbedring af fejl i henhold til medfølgende allonge. Dog er undtaget kosmetiske bemærkninger som f.eks. ridser og buler som der almindeligvis er taget højde for i bilens pris. 

 

Den brugte bil har fået et 100% Autotjek

Som 100% Autotjek-forhandler har vi forpligtet os til at gennemtjekke bilen på en lang række punkter. Det gælder lige fra kilometertjek til motorens stand og de helt små detaljer. Vi sender bilen til en uvildig synshal, hvor den får det grundige 100% Autotjek efter en brugtbilstest. Brugtbilstjekket betyder, at bilen er fejlfri og i perfekt stand efter årgang og kilometertal. Du har desuden garanti for restgæld og kilometergaranti. Når en brugt bil har fået et 100% Autotjek har du således tryghed for garanti, sikkerhed og kvalitet.

 

Autotjek-Garanti

Med 100% Autotjek får du 12 måneders Autotjek-Garanti, som dækker bl.a. motor, gear og turbo

Servicebog

Bilen bliver leveret med den tilhørende servicebog og inkl. seneste serviceeftersyn ifølge fabrikkens forskrifter.
Hvis bilen har elektronisk servicebog, så vedlægges en udskrift af bilens opdaterede servicehistorie.

 

Garantier
Udover de 12 måneders garanti på motor, gear og turbo, får du fuld kilometergaranti, garanti mod skjult restgæld, og forhandleren følger købelovens bestemmelser.
Hvis bilen lovmæssigt skal serviceres i garantiperioden, skal det foretages på et 100% Autotjek værksted for at opretholde garantien.
Du får de præcise bestemmelser for, hvad garantien omfatter hos os. 

 

100% Autotjek
Bilen leveres med en uvildig 100% Autotjek brugtbilstest.

 

Klargøring
Bilen er klargjort kosmetisk og mekanisk

 

Reklamationsret i forbindelse med bilkøb

Købeloven
Købelovens reklamationsret er gældende for bilkøb foretaget ved en bilforhandler, hvis bilkøbet er defineret som et forbrugerkøb, dvs. salg af bil fra forhandler til privatperson.
Reklamationsretten omfatter fejl, der ikke allerede er kendte, der er tilstede på tidspunktet for overdragelsen af bilen til køber.
Reklamationsretten skal ikke forveksles med en garanti.

 

Formodningsperioden
Formodningsperioden er de første 6 måneder af reklamationsretten. Her er det sælger, der skal påvise at en fejl på bilen ikke var tilstede ved overdragelsen til kunden.
Efter de første 6 måneder er det køber, der skal påvise at en fejl har været på bilen på tidspunktet ved overdragelsen til kunden.

 

You must install Adobe Flash to view this content.

AT AUTOMOBILER
Malmparken 6, 2750 Ballerup

Besøg os på Facebook